Robots

Kleur

Materiaal

Leeftijd


Merk 1)


GeslachtRobots
In onze webshop Vintoys vindt je een groot assortiment in verschillende soorten speelgoed robots. Kleine robots, grote robots, retro robots, lopende robots, opwindbare robots en nog veel meer.
block
block
Min: €0 Max: €75
Vintoys Robot MS207 Space Trooper
Uitverkocht

Vintoys Robot MS207 Space Trooper

Deze blikken robot MS207 heeft een retro uitstraling en is opwindbaar. Door de sleutel rond te draaien begint de robot te lopen. De nostalgische robot wordt ook wel Space Trooper genoemd.

€15,95

Ha Ha Toy Mr. Robot Mechanical Brain

Deze blikken robot heeft de naam Mr. Robot Mechanical Brain door de stalen veer die hij op zijn hoofd heeft. Zijn handen geven licht, wanneer hij begint te lopen (on/off switch). De robot heeft een nostalgische en retro uitstraling.

€47,95

St. John Neutron Robot

Deze opwindbare Neutron Robot van St. John heeft een exclusief design en een unieke verpakking. Wanneer je zijn sleutel rond draait, begint de robot te lopen.

€23,95

St. John Robot M-65 Klein

Deze opwindbare Robot M-65 van St. John heeft een exclusief design en een unieke verpakking. Wanneer je zijn sleutel rond draait, begint de robot te lopen. Het is de kleinere variant op onze mega M-65 robot.

€23,95

St. John High Wheel Robot

Retro blikken robot van Marxu met tandwielen in zijn buik. Deze High Wheel robot heeft een exclusieve retro uitstraling.

€23,95

Vintoys Blikken Robot Racer MS269

Blikken Robot Racer met opwindmechanisme. De racer opwindbaar en begint te rijden wanneer je de bijgeleverde sleutel rond draait. Blikken speelgoed van vroeger.

€17,95
Vintoys Mechanical Blikken Robot MS416
Uitverkocht

Vintoys Mechanical Blikken Robot MS416

Mechanical Blikken Robot met opwindmechanisme. De robot is opwindbaar met bijgeleverde sleutel. Lopende blauwe robot. Blikken speelgoed van vroeger.

€14,95

Vintoys Robodog Blikken Robot

Multifunctionele Robot Hond van 17 cm groot. Deze MS486 Robodog is opwindbaar en zijn hoofd is tevens te gebruiken als rijdende auto. Blikken speelgoed van vroeger.

€21,95

Vintoys Blokhoofd Barry Lilliput Robot Oranje

Deze oranje Lilliput robot van Vintoys heeft van ons de naam Blokhoofd Barry gekregen. De robot is opwindbaar met een hiervoor bestemde sleutel. Wanneer je de sleutel rond draait, begint de robot te lopen.

€21,95

Ha Ha Toy Miran de Tiran

Deze super schattige Thunder Robot van Ha Ha Toy is een wolf in schaapskleren, zodra hij stopt met lopen begint hij te schieten!

€74,95
Vintoys Blokhoofd Brammetje Lilliput Robot Bruin
Uitverkocht

Vintoys Blokhoofd Brammetje Lilliput Robot Bruin

Deze bruine Lilliput robot van Vintoys heeft van ons de naam Blokhoofd Brammetje gekregen, omdat hij de kleinste van de Lilliput familie is. De robot is opwindbaar. Wanneer je de sleutel rond draait, begint de robot te lopen.

€13,95

Vintoys Klaas de Killer Electron Robot Groen

Deze robot van Vintoys heeft de naam Klaas de Killer gekregen, omdat hij de grootste robot is van allemaal. Wanneer je batterijen in zijn rug doet, begint hij te schieten en geeft hij geluidseffecten. Zijn originele naam is Electron Robot.

€47,95
Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »